HARAP DAPAT TINGGALKAN JEJAK ANDA DISINI SEBELUM MENGAMBIL SEBARANG BAHAN ATAU MAKLUMAT ...T/KASIH

Coretan Buat Diri Sendiri....

Coretan Buat Diri Sendiri....

Sunday, 18 November 2012

AKTIVITI CUTI SEKOLAH

Assalamualaikum dan salam sejahtera....hari ini merupakan minggu ke 2 cuti sekolah, dan ini bermakna sudah 2 minggu juga NS bekerja sebagai tukang jahit, tukang sulam, suri rumah dan bla,bla,bla lagi.....hari ini NS ingin berkongsi hasil kerjatangan sendiri yang masih panas-panas lagi, baru disiapkan untuk tempahan seorang rakan FB....terima kasih kepada Cik Ucumima yang sudi membuat tempahan dengan NS....semoga beiau berpuas hati dengan hasil kerjatangan ini....Insyallah....kepada para tamu yang berminat boleh ke FB saya untuk maklumat lanjut....tkasih..jom layan.......


Sarung Bantal Kusyen.....untuk Cik Ucumima.....terima kasih
1 comment:

 1. salam sis,

  nak tanya..bole k kalo sy nak tempah jahit sulam birthday wishes kt bantal besar(bantal besar yg sllu ltak utk baring2 kt dpan tv tu).
  bantal sy provide.kalo bole sis gtau ye..
  sy nk sulam kt bantal tu bukan kt sarung die taw..
  utk besday husband..word nk tulis..”happy birthday abang – 28th”..tp bukan kat whole bantal..kt penjuru je..bantal empat segi..
  kalo bole sis inform ye..
  email sy missjuly_86@yahoo.com

  ReplyDelete

Hasil Kerjatangan Dan Sulamanku..... Slideshow: NH’s trip to Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia was created by TripAdvisor. See another Kuala Lumpur slideshow. Take your travel photos and make a slideshow for free.

ASMAUL-HUSNA

AL-QURAN ON-LINE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...