HARAP DAPAT TINGGALKAN JEJAK ANDA DISINI SEBELUM MENGAMBIL SEBARANG BAHAN ATAU MAKLUMAT ...T/KASIH

Coretan Buat Diri Sendiri....

Coretan Buat Diri Sendiri....

Thursday, 15 May 2014

MAKLUMAT PENTING PPG PKHAS SEM 6 IPGM KB

Assalamualaikum...bersama-sama ini saya panjangkan arahan daripada Pn. Norlaini Pensyarah Isu dan Trenda PPG Pkhas Sem 6 IPGM KB. Beliau meminta nama seperti senarai di bawah buat semula tugasan beliau dan jawapan hendaklah mengikut kehendak soalan. Tugasan tersebut perlu dihantar semula kepada beliau selewat-lewatnya hari Khamis, 22/5/2014. Sekiranya tidak berbuat demikian, tidak boleh mengambil peperiksaan.
Senarai nama tersebut ialah :

Cikgu.... Aziz, Mat Fakruzi, Mazlan, Hasri, Nazri, Rasnila, Redzuan, Rahimi, Azizah, NoorSuhaida, Rohana, Raslida, Siti Salwani, Suriana, Fadly dan NorHamfandi

Untuk mendapat maklumat lanjut boleh hubungi beliau.

Senarai di bawah pula adalah senarai yang tidak tandatangan kertas maklum balas tugasan. Diminta tandatangan borang tersebut dan kembalikan kepada beliau dengan segera.

Cikgu Asmat, Mat Fakruzi, Rahimi, Noraini, Azizah, Noorzaharina, Norazira, Syamsudin, Salwani, Fadly dan Zaleha

Untuk pengetahuan semua...makluman di atas telah saya hantar melalui Whattsup, mesej dan ada yang ditelefon.Harap dapat sama2 kita muklumkan pada rakan-rakan yang lain. Terima kasih.

No comments:

Post a Comment

Hasil Kerjatangan Dan Sulamanku..... Slideshow: NH’s trip to Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan, Malaysia was created by TripAdvisor. See another Kuala Lumpur slideshow. Take your travel photos and make a slideshow for free.

ASMAUL-HUSNA

AL-QURAN ON-LINE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...